EXPERTISE
Of het nu gaat om een huisstijl, logo, brochure, of website: inleving en betrokkenheid zijn van essentieel belang om tot een succesvol en goed ontwerp te komen. We kunnen zorgdragen voor de complete productie, van concept tot en met drukwerk.
Ontwerp-id beschikt over een ruime ervaring in het vormgeven van huisstijlen, logo’s, brochures, flyers, periodieken, jaarverslagen, advertenties, congresmateriaal en websites.

Ontwerp-id beschikt over de volgende expertises:

HUISSTIJL ONTWERP
Een goed beeldmerk en een consequente huisstijl vormen het visuele imago uw bedrijf. Ontwerp-id heeft in het verleden al vele organisaties en instellingen voorzien van een passende identiteit. Lees meer >> of bekijk het werk

GRAFISCHE VORMGEVING
Wij ontwerpen en realiseren de meest uiteenlopende grafische producten, zoals ondermeer: brochures, affiches, folders, flyers, jaarverslagen, catalogi, magazines, etc.
Lees meer >> of bekijk het werk

WEB DESIGN
Een goed ontwerp en heldere navigatie vormen de basis voor een mooie en duidelijke website, met een eigen signatuur. Ontwerp-id staat garant voor een fraaie vormgeving en zet de structuur op. De technische realisatie wordt in nauw overleg uitgevoerd door een extern multimedia bedrijf.
Lees meer >> of bekijk het werk

Ontwerp-id staat voor goede en professionele vormgeving. Oordeel zelf en bekijk voorbeelden van eerder gemaakt werk in PORTFOLIO.